Kontakt

HAR BRUG FOR EN AGENT

"ENHVER PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER

Professionelle kvindelige fodboldspillere er rollemodeller for piger i hele verden

Hos Femina Soccer drejer alt sig om pige- og kvindefodbold på topplan. Jeg hjælper spillere, klubber og virksomheder med at finde den rigtige partner. Femina er det latinske ord for kvinde. Soccer er den amerikanske betegnelse for fodbold. Navnet FEMINA SOCCER viser, at jeg agerer globalt ud fra min base i Danmark.

Jeg ønsker helhjertet at fremme kvindefodbolden, som vokser hastigt i hele verden. Mit udgangspunkt er Danmark, men jeg arbejder sammen med partnere på alle kontinenter.

Som ejer og stifter af femina-soccer.com benytter jeg min uddannelsesmæssig baggrund som sportsmanager og de fodboldfaglige kompetencer som min FIFA’s A-trænerlicens medfører. På grund af mit geografisk udgangspunkt i Danmark er jeg registreret som agent hos Danmarks Boldspil Union.

Som du måske ved, så har piger og kvinder stadig ikke lov til at spille fodbold mange dele af verden. 2018 fik kvinderne i Saudi Arabien for første gang lov til at være tilskuer til fodboldkampe. Det er min faste overbevisning, at kvindefodbolden kan være med til at give verdens kvinder mere respekt, anerkendelse og ligestilling.

Derfor er det så vigtigt, at kvindefodbolden fortsætter med at vokse og til stadighed bliver mere professionel. Fordi dette også skaber rollemodeller, der i praksis beviser, at piger og kvinder overalt i verden kan skabe sig en selvstændig karriere indenfor deres interesseområde.

 

Kontakt Henrik

Hej Henrik,

Ja, jeg vil gerne tage det næste skridt i min fodboldmæssige udvikling. Derfor sender jeg lige et par linjer om fx

• min alder

• hvilket klub jeg spiller for

• min position på banen

• min status (professionel, semi-professionel eller amatør)

• mine styrker som fodboldspiller

• mine svagheder som fodboldspiller

• videoklip eller billeder (hvis jeg har nogle))

Upload filer

X
OPTIMER DIN FODBOLDKARRIERE