Kontakt

HAR BRUG FOR EN AGENT

"ENHVER PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER

Der er masser af kommerciel power i kvindelige fodboldspillere

Kvinder råder over en betydelig købekraft og langt de fleste købsbeslutninger bliver taget af kvinder i dag. Uanset om du køber biler, strøm eller bolig, så har kvinder ofte afgørende indflydelse på valget. Så det handler ikke bare om de mere traditionelle ”kvindeemner” som børn, smykker, kosmetik eller mode.

Jeg hjælper med at knytte firmaet sammen med de positive værdier, som spillerne står for. Kvindefodbolden er på globalt plan det mest attraktive vækstområde inden for kvindeidræt. Vi laver sammen med jer en fælles plan med udgangspunkt i jeres ønsker. Jeres markedsføring bør ikke bygge på standardløsninger, men unikke tiltag med gode rollemodeller. Spillerne er stærke og modige piger med begge ben på jorden. Her er ingen stjerner, som har tabt jordforbindelsen, pigerne har tætte bånd til deres fans. Virksomhed og spiller kan forstærke hinanden. Jeres investering giver godt afkast (ROI). Kvindefodbolden giver en lang række muligheder som ”standalone sponsor” for fremsynede virksomheder.

Et sponsorat bør aktiveres kreativt for at udnytte potentialet fuld ud. Husk: moderne kvinder er særdeles aktive på de sociale medier!!

Jeres støtte til pige- og kvindefodbolden kan også være en del af virksomheden CSR-program omfattende begreber som ”ligestilling”, ”fairness”, ”gennemsigtighed”, ”sundhed”, ”integration” eller ”lokalt engagement”.

 

Kontakt Henrik

Hej Henrik,

Ja, jeg vil gerne tage det næste skridt i min fodboldmæssige udvikling. Derfor sender jeg lige et par linjer om fx

• min alder

• hvilket klub jeg spiller for

• min position på banen

• min status (professionel, semi-professionel eller amatør)

• mine styrker som fodboldspiller

• mine svagheder som fodboldspiller

• videoklip eller billeder (hvis jeg har nogle))

Upload filer

X
OPTIMER DIN FODBOLDKARRIERE